Aktuelle præsentationer & presse

Netop afholdt hhv. coming up med resultater fra <XX-it>:

Artikel til publikation i en antologi hos Syddansk Universitet, læs her (23. jan. 14). Omhandler HHX / HTX Tønders store mediedag for byens 9. klasser.

<XX-it> er inviteret til at bidrage til åbningsseancen d. 26. marts 2014 på Danmarks Læringsfestival 2014 – sammen med ligestillingsminister Manu Sareen og adm. direktør i IT-Branchen Morten Bangsgaard. Danmarks Læringsfestival er en kombineret udstilling og konference og den største af slagsen i Danmark. Festvalen dækker innovativ pædagogik med de nyeste teknologier for grundskoleområdet og  ungdomsuddannelserne.

Præsentationer

<XX-it> har været mange steder og delt bredt ud af projektets mangfoldige resultater: Operationelle metoder og erfaringer fra de nye læringsforløb og nye former for samarbejde, der gavner de unge. Undervisere og lokale projektledere bidrager på skoler, i virksomheder, i UU-centre, på konferencer og i dagspressen. Læs og se mere her.

Kontakt gerne projektet for at høre om eventuelle muligheder hos jer. <XX-it> har arbejdet med flere fokusområder, og vi tilpasser et arrangement hos jer efter behov:

  • Nye “pigevenlige” læringsforløb med it
  • Nye “pigevenlige” brobygningsforløb
  • Cocreation: Samspil HTX & virksomheder
  • Et mere “pigevenligt” læringsmiljø på HTX
  • Hvor bliver pigerne af – en fokusgruppe undersøgelse på folkeskoler